Untitled Document publicitate
Untitled Document

Termeni de utilizare a site-ului Your Advertiser


Definitii

  • Termenii "Youradvertiser.ro, "Site-ul", SC Public Euroconsulting SRL, "noi", "compania" reprezinta firma SC Public Euroconsulting SRL si serviciile sale oferite prin site-ul Youradvertiser.ro
  • S.C. Public Euroconsulting S.R.L. are sediul in Oradea, str. Podului, nr.5, Bl.B10, Sc.A, Ap.19 si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr., J05/883/2004, cod fiscal RO 16415535.
  • Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul Youradvertiser.ro, indiferent de motiv.
  • Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului  Youradvertiser.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul Youradvertiser.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea Dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Youradvertiser.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Youradvertiser.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor
Site-ul Youradvertiser.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente online care includ: date privind clientii companiei, modalitati de promovare a serviciilor Dvs., date de contact ale companiei. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului Youradvertiser.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Youradvertiser.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative Youradvertiser.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru Youradvertiser.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar Youradvertiser.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la trimiterea formularului de contact
Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Youradvertiser.ro, va obligati sa:

  • furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de contact al site-ului
  • mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL are dreptul sa nu ia in considerare mesajul trimis de Dvs. sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Youradvertiser.ro.

Utilizarea materialelor
SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Youradvertiser.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv al SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre  SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul Youradvertiser.ro SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului  Youradvertiser.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Relatia cu companiile care fac publicitate prin site-ul Youradvertiser.ro
SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului Youradvertiser.ro. Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul Youradvertiser.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.


Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Youradvertiser.ro;
  • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
  • declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului Youradvertiser.ro;
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site-ului Youradvertiser.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Youradvertiser.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL in privinta utilizarii site-ului Youradvertiser.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului Youradvertiser.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL sau site-ul sau (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office@youradvertiser.ro

Protectia proprietatii intelectuale     

Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul) trimis Dvs. prin email sau furnizat Dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Site-ului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Site-ului.

Utilizarea continutului "Site-ului"  

Puteti copia si printa Continutul Site-ului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
     Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Site-ului:
A.     - reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
B.     - modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
C.     - indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Site-ului asupra Continutului.
Orice utilizare a continutului Site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@youradvertiser.ro.
Modificari aduse site-ului      
Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau.
Confidentialitate     

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Site va fi folosita doar in concordanta cu termenii
Acordului de Confidentialitate al Site-ului.

publicitate
2008 - 2014 PublicEuroconsulting | Termeni si conditii | Acord confidentialitate | Contact
created by Stevenson Ltd. Stevenson