Untitled Document publicitate
Untitled Document

Acord de confidentialitate Your Advertiser 

Definitii: Termenii "YourAdvertiser.ro", "Site-ul", "noi", "compania" reprezinta firma SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.youradvertiser.ro

Echipa Your Advertiser incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile Youradvertiser. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul Youradvertiser. Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de Youradvertiser
 
In momentul inregistrarii pe site-ul Youradvertiser, prin trimiterea datelor Dvs., prin accesarea diferitelor servicii si produse Youradvertiser, vizitarea anumitor servicii din reteaua Youradvertiser, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Youradvertiser va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale site-ului, Youradvertiser va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, numar al cardului de credit, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Youradvertiser si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-ului, Youradvertiser colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele Dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii. In momentul trimiterii formularului de contact pe site-ul Youradvertiser, va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, sex, profesie, cod postal, domeniul de activitate sau interese personale. Trimiterea acestor date si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele Dvs cu caracter personal.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Youradvertiser nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Youradvertiser poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Youradvertiser doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: (a) e prevazut intr-o dispozitie legala; (b) protejeaza drepturile companiei Youradvertiser sau companiilor afiliate; (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Youradvertiser, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care Youradvertiser fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Youradvertiser devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul Youradvertiser.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE (pentru afișare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare on-line)


Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC Public Euroconsulting SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: selectia, recrutarea si plasarea fortei de munca.

Sunteți/nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru contactare Dvs. Refuzul dvs. determină  neluarea in seama a mesajului transmis de Dvs. prin intermediul formularului de contact.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: colaboratori ai SC Public Euroconsulting SRL.

Doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC Public Euroconsulting SRL.
DA < NU <

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la departamentul de marketing, persoana de contact Iulia Oprean.

Va multumim ca folositi serviciile Youradvertiser. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii de advertising si numeroase alte servicii on-line care va sunt de folos.

publicitate
© 2008 - 2014 PublicEuroconsulting | Termeni si conditii | Acord confidentialitate | Contact
created by Stevenson Ltd. Stevenson